SEÇİM ERKEN GELDİ…
Enes Gürel

Enes Gürel

  • Youtube
  • Instagram

SEÇİM ERKEN GELDİ…

24 Eylül 2021 - 10:09

Kıymetli okurlar,
 
Yerel seçimlerin normal süreci 2024 yılı olmasına rağmen sanki yarın seçim varmış gibi çalışmalar başlamış.
 
Her Cuma akşam 20:00’da Bizim Aksu TV’de Enes Gürel ile Aksu Gündemi programına konuklar almaya başladık. 2019 seçimlerinde DSP’den aday olan İsa Yıldırım’ı konuk aldığımda adaymısınız sorusuna aldığımız cevapla siyaset Aksu’da daha da ısınmış oldu.İsa Yıldırım CHP’den aday adaylığını resmen bizim kanalımız üzerinden yapmış oldu.
 
Bazı aday adayı olmak isteyen siyasetçiler ise önce genel seçimi bekleyip oradan çıkan sonuca  göre hareket edeceklerini belirtiyorlar.
 
Genel seçimlerin çok önemli olduğu 2023 seçimlerinde Aksu’dan Milletvekili adayı olmak isteyen bir siyasetçi görmedim asıl mesele ilçemizi Ankara’da Mecliste temsil etmektir.
 
Herkes Aksu’da Belediye Başkanlığı için pusuda yatmış gibi görülüyor.Aksu Belediye Başkanı Sayın Ecz.Halil Şahin bir dönem daha Aksu’da başkanlık yapmak istediği her platformda dile getiriyor.Bu yüzden Ak Parti ve MHP kulislerinde bende aday olmak istiyorum diyenlerin sayısı şimdilik yok hemen hemen hepsi tekrar Halil Şahin’in aday olması durumunda tekrar listede nasıl olurum düşüncesinde…
 
İYİ Parti yerel seçimlerde aday adayı patlaması yaşayacağını düşünüyor.2019 seçimlerde Millet İttifakı adayı olan Durmuş Ali Arslan bu seçimlerde her ne kadar da aday olmayı düşünmüyorum dese de içindeki Aksu Belediye Başkanlığı uktesi onu bir sefer daha denemeye itecektir.İYİ Parti’nin en güçlü aday adayı şüphesiz Nevzat Akcan olacaktır.Bölgede sevilen sayılan bir kişiliğe sahip Ankara kulislerinde İsa Yıldırım’ında desteğini alacak tek kişi olarak görüldüğü için Nevzat Akcan’a fırsat verecekler diye düşünüyorum.
 
MHP ve CHP ittifaklara göre hareket edecek. Kenan Yıldız’ın aday olacağı söylentilerini ben tamamen asılsız olarak görüyorum. Kendisi en başarısız ilçe başkanı olarak görülmektedir. İsa Yıldırım’ın canlı yayında açıkladığı Kenan Yıldız seçimlere 20 gün kala istifa edip beni destekleyecek sözleri bence Yıldız sayfasını kapatmıştır.
Eski Aksu Belediye Başkanı Mehmet Cirit’in aday olacağı bazıları tarafından gündeme getiriliyor. Kendisi ile bir görüşmemde öncelikle genel seçimleri görelim sonrasında bakarız görüşünde…
 
Halil Şahin iki dönemdir Aksu’da mülkiyet sorunları çözmekle meşgul oldu. Ankara’da gitmediği bakanlık çalmadığı kapı kalmadı Başkanlık bir dönem daha hakkıdır diye düşünüyorum.
 
“Mevlâ Görelim Neyler, Neylerse Güzel Eyler”
 
Kalın sağlıcakla….
 

Bu yazı 982 defa okunmuştur .

YORUMLAR

  • 0 Yorum