SEÇİM KULİSLERİ BAŞLADI
Reklam
Enes Gürel

Enes Gürel

  • Youtube
  • Instagram

SEÇİM KULİSLERİ BAŞLADI

31 Ağustos 2018 - 10:06

Kıymetli Okurlar , 

 

Yerel seçimler yaklaşmaya başladıkça siyasetin nabzı yükseliyor henüz Aksu’da siyaset hızlanmasa da kulisler başladı.

 

Ak Parti Aksu’da bu sefer emin adımlarla ilerleyecek acele karar vermeyecek çok  ciddi kulisler yapacak. Kulislerden edindiğimiz bilgilere göre Aksu’da aday olabilecek isimler eski Memur-Sen Başkanı Süleyman Gökçen,Emin Bal,Zeki Koyun,Ercan Ak ve Ali Çetin olarak belirtiliyor.

 

Mevcut Belediye Başkanının genel merkez tarafından aday gösterilmeyeceği kulislerde geçen haberler arasında.

 

MHP Aksu’da çok az farkla kaybettiği belediyeyi tekrar almak için kulis üstüne kulislere devam ediyor bölgenin kanaat önderiyle sürekli görüşmeler yapıyor. Aksu’da ismi geçen aday adayları Ramazan Özen,Turan Alma,Tuncay Temur,Zeki Güleş,Şahin Kırbıyık ve Büyükşehir ve Aksu Meclis üyesi Emin Çağlar olarak geçiyor.

 

CHP Aksu’da bu kez seçim almak için yarışacak kulislerde geçen en önemli isim eski Aksu Belediye Başkanı İsa Yıldırım olarak görülse de Büyükşehir ve Aksu Meclis üyesi Yusuf Kumbul,İlçe Başkanı Kenan Yıldız ve Meclis Üyesi Eczacı Mustafa Oruç isimleri de geçiyor.

 

İYİ Parti Aksu’da ilk defa seçime girecek fakat ilçe teşkilatında sessizlik daha ağır basıyor aday adayları konusunda sürpriz isimler olduğunu düşünüyorum bunların yanı sıra Mehmet Aytar,Mustafa Nişancı ve Mehmet Coşkun isimleri geçiyor. 

 

Kulis çalışmalarımıza hızla devam ediyoruz…

 

Kalın Sağlıcakla…

Bu yazı 6580 defa okunmuştur .

YORUMLAR

  • 0 Yorum