TAKIM KAPTANI ÖZEN
Reklam
Enes Gürel

Enes Gürel

  • Youtube
  • Instagram

TAKIM KAPTANI ÖZEN

11 Kasım 2013 - 12:14

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli hafta sonu Kayseri’de partisinin aday tanıtım toplantısında Aksu’nun adayını Ecz.Ramazan Özen olarak açıkladı.

 

Özen, Aksu’da tanınmış, yıllardır esnaflık yapan ve 2 yıldır adaylık için yarışan bir isimdir. Bazıları “partisini satar gider” düşüncesinde olsa da ben kendisinin iyi bir MHP’li olacağı düşüncesindeyim ve önünde yaşanmış bir gerçek olay var. Özen gitmeye kalkarsa ve giderse siyasi hayatının ne olacağının hesaplarını yapmıştır.

 

MHP “aday şu olmalıydı, şu olsa daha iyi olurdu” sorularını geride bırakıp “seçimi nasıl alırız” çalışmalarına zaman geçmeden başlamalıdır.

 

Özen’le ilgili mutlaka olumsuz haberler çıkacaktır. Benim bu konuda sizlerden temennim haberi duyduğunuzda bizzat kendisine gidip sormanızdır. Özen bu konuda samimidir, cevabını mutlaka size verir.

 

MHP kendi içinde kavga yaşamamalıdır. Burada Özen’e büyük rol düşmekte. Öncelikle beraber yola çıktığı diğer aday adaylarını yanına alıp Aksu için omuz omuza çalışmalı, teşkilat üyeleri ile sürekli istişare etmelidir.

 

Özen’e parti ayrımı yapmayıp şahsına oy verecek kesim de var. Kendisi yıllardır burada çok iyi izlenim bırakmış..

 

Özen projelerini en kısa zamanda bizlerle paylaşır... Bizim görevimiz de bunları vatandaşa ulaştırmak olacaktır.

 

Şimdi artık sıra meclis üyeliği işlemlerine geldi. Kim,nasıl meclis üyesi olacak, bunları kimler seçecek, karar nasıl verilecek, görüp izleyeceğiz…

 

Takım kaptanı Özen’i uzun ve zor süreç bekliyor…

 

Adaylığı Aksu’muz için hayırlı olsun…

 

Kalın sağlıcakla…

Bu yazı 6241 defa okunmuştur .

YORUMLAR

  • 0 Yorum