TEŞEKKÜRLER AKSU
Reklam
Enes Gürel

Enes Gürel

  • Youtube
  • Instagram

TEŞEKKÜRLER AKSU

22 Kasım 2013 - 09:00

Kıymetli Okurlar

 

Bundan 3 ay önce Ahmet Yaşar beyle başlatmış olduğumuz Aksu Mahalleler Arası Futbol Turnuvası, geçtiğimiz Pazar günü gerçekleşen kupa töreni ile sona ermiştir.

 

Çıktığımız bu yolun zor ve engebeli olduğunu çok iyi bilmiştik. Başarmak yürekli insanların işi dedik, Ahmet Yaşar ağabeyimiz ve Mehmet Alptekin kardeşimizle gece-gündüz demeden çalıştık. Her birimiz işlerinden çok bu turnuva ile ilgilendik..

 

Yapmış olduğumuz bu güzelliğe gölge düşürmek isteyenler maalesef başaramadılar çünkü burada azimli bir Aksu gençliği var. Onlar bu taşın altına ellerini değil, vücutlarını koydular..

 

Öncelikle Ahmet Yaşar ağabeyimize bu organizasyonu düzenlediği için Aksu halkı adına teşekkür ediyoruz. Aksu halkı bu turnuvayla Ahmet Yaşar’ı sevdi, bağrına bastı..

 

Murtunaspor başarmak için azimle çalıştı, çalıştırıldı, sonunda birinciliği alarak, kazandıkları kupalarını mahallelerine götürmenin mutluluğunu yaşadılar. Haklarıydı... Hayırlı Olsun…

 

Cihadiyespor birinciliği alabilmek için çok uğraştı, çabaladı ama ligde birinci her zaman bir tane oluyor. Kendilerini azimlerinden dolayı kutluyorum.

 

Alaylıspor ise ligin bence en nazik ve ılımlı takımıydı. Kendileri ve seyircileri turnuvaya renk kattı. Özellikle bir isim varki onu tanıdığımız için çok mutluyuz... Kemal Yılmaz kardeşim turnuvada sahayı coşturan isimdi, yeri geldi başka takımları da coşturdu. Ligi üçüncü olarak tamamlayan Alaylıspor’u canı gönülden kutluyorum.

 

Centilmen takım olarak Güzelyurtspor’u, gol kralı olarak Mahmut Aslaner kardeşimizi, en az gol yiyen Hüseyin Tuğlu kardeşimizi de kutluyorum.

 

Hayta İncik Sporu da azimlerinden dolayı kutlamam gerekiyor...

 

Aksu’da yapılmayan turnuvayı Aksu’ya kazandırmanın mutluluğu ve sevinci içindeyiz.

 

Aksulılar turnuvasına sahip çıkacaktır.

 

Ayrıca turnuvanın ödül törenine katılan Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Mehmet Yalçın’a, Kurum Müdürlerine, Siyasi Parti Temsilcilerine, Aksu halkına sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.

 

Kalın Sağlıcakla...

Bu yazı 5467 defa okunmuştur .

YORUMLAR

  • 0 Yorum