Reklam
Enes Gürel

Enes Gürel

  • Youtube
  • Instagram

TUTMAZ

27 Eylül 2013 - 01:23

Sevgili Okurlar….

 

CHP’ye geçmeye çalışan bir isim malum İsa Yıldırım peki son şansı olan Lider Kılıçdaroğlu’nu karşılaması Yıldırım’a destek verenlerin sloganlar atması pankartlar açması CHP oldu manasına gelir mi…

 

Yıldırım’ın çevresindeki kişilere bakıyorum hepsi için demesemde bazıları aynı sahneyi MHP Lideri Devlet Bahçeli Aksuya geldiğinde oynamışlardı..

 

Havaalanında ben gazetecilik görevimi yaparken kulağımın dibinde bir ses “Genel başkanım ne olursunuz İsa Yıldırım’ı aday yapın,Ağada sizsiniz paşada sizsiniz siz bilirsiniz”bu ses hiç yabancı değil bana…

 

 

Yıldırım ne yapacağını bilmiyor genelde görüşürüz kendisiyle her görüşmemizde sayın başkan sürekli bana dürüst olmaktan benden sonra gelecek başkan dürüst olmayacak,Aksuya benim gibi okul yapabilen,cami yapabilen,emniyet binası yapabilen gelecekse koltuğu bırakırım seve seve diyor.. ama yok diyor..

 

 

Gönül isterdi ki İsa Yıldırım’ı almak için partiler sıraya girsin birbirleriyle yarışsınlar ama olmadı Yıldırım tüm kapıları kendisi kapattı..yada Yıldırım’ı konuşturarak birileri gizli güçler engelledi..

 

 

Siyaset uzun soluklu yoldur en ufak yanlış siyasi hayatı bitirir…Birileri İsa Başkanı partiye aday yapmak için çok enerji sarf ediyor imzalar topluyorlar arı gibi çalışıyorlar bal alırlar mı bilmem.. Gece havaalanında mavi dosyayı genel başkan Kılıçdaroğlu’na verdiler o şimdi uyumadan onu okumuştur İl başkanı Kök’e sormuştur..Kök’te cevaben “Efendim Sn.Yıldırım 2004 seçimlerinde Ak Partiden kazanıp kavgalar sonucu ihraca kadar giderken istifa edip CHP’de 4 aylık bir birliktelik yaşayıp Sünnet şölenine il,ilçe ve belediye başkanları katılmadığı için küsüp partiden istifa edip MHP saflarına katılmıştır”.Şu kadarlık yazıyla bir kişin parti sicili ortaya çıkmıştır herhalde..

 

 

Sorarsınız belki Enes İsa Yıldırım’la aran mı açık diye hayır gayet iyiyim kendisiyle… ben işimi yapıyorum onunla gazete kurulduktan sonra ki ilk görüşmemizde bana dürüst ol yeter demişti..Şuanda gayet dürüst bir şekilde yazıyorum..

 

Sayın Başkan İnsanın kendine ettiğini başka kimse etmezmiş…

 

Hakkınızda Hayırlısı olsun…

 

Kalın Sağlıcakla…

Bu yazı 5514 defa okunmuştur .

YORUMLAR

  • 0 Yorum