YAPAMAZLAR DEDİKLERİ HER ŞEYİ YAPTILAR…
Reklam
Enes Gürel

Enes Gürel

  • Youtube
  • Instagram

YAPAMAZLAR DEDİKLERİ HER ŞEYİ YAPTILAR…

01 Mayıs 2023 - 13:34

Kıymetli okurlar;
 
Göreve geldiği 2014 yılından itibaren ‘olmaz, yapamaz’ dedikleri her şeyi zamanı geldiğinde sırasıyla yapan kişinin adıdır Halil Şahin.


“Çalkaya sorunu Aksu’nun kaderi değil” deyip gecesini gündüzüne katan, bakanları ve vekilleri çözüm için her gün deyim yerindeyse taciz eden Halil Şahin, bakanların katılımı ile sözünü tutarak vatandaşların tapularını dağıtmıştır. 2B’de bölgelere göre en düşük fiyatların çıkması için çalışan kişinin adıdır Halil Şahin.


Atatürk Mahallesi’nde tapu veremez bunlar verirlerse vatandaşlar yüksek paralara alamaz diye yaygara yapanlara inat en düşük fiyatlara tapu almasının önünü açan kişinindir adı Halil Şahin.


Pınarlı’da sınıfta kaldı diyenlere inat, Türkiye şartlarında babasının oğluna veremeyeceği rakamlara tapuları dağıtan kişinin adıdır Halil Şahin.


Her mahalleye vatandaşların ücretsiz düğün, nişan ve mevlit gibi özel günlerini yapacakları pazarları yapan kişinin adıdır Halil Şahin.


Gecesini gündüzünü halkının hizmetine adayan kişinin adıdır Halil Şahin.

Fakirin, fukaranın, garibin babasıdır Halil Şahin.


Övülmeyi, reklam edilmeyi, yaptıklarını anlatmayı sevmeyen yaptığı yardımları başkaları gibi gözüne sokmayan kişinin adıdır Halil Şahin.


Halka hizmeti Hakk’a hizmet olarak bilen içimizden içinizden kendinizden biri olan yiğidin adıdır Halil Şahin…
Daha nice hizmetleri imza atması temennisiyle…


Kalın sağlıcakla….
 
 
 

Bu yazı 453 defa okunmuştur .

YORUMLAR

  • 0 Yorum