YEREL SEÇİMLERE DOĞRU
Reklam
Enes Gürel

Enes Gürel

  • Youtube
  • Instagram

YEREL SEÇİMLERE DOĞRU

16 Kasım 2018 - 12:42

Kıymetli Okurlar;

 

Yerel seçimler yaklaştıkça Aksu’da heyecan da artmaya başladı.

 

Ak Parti’de aday adaylığı süreci Cuma gününe uzatılmıştı, o zaman zarfı da bugün son buluyor.Şuana kadar 6 başvuru gerçekleşti.Geçtiğimiz döneme göre başvuru sayısı düşük fakat bunun sebebi de Ecz.Halil Şahin’in mevcut başkanlığının devam etmesi belki bir şans daha verilmesi olabilir diye. İlçe başkanının şuana kadar başvurusu olmadı.Belki de sizler bu yazıyı okurken başvurmuş olabilir.Çünkü kalbinde  adaylık ve başkanlık yatıyor.

 

Mevcut başkan Ecz.Halil Şahin’in aday adayı olup olmayacağı merakla beklenirken açıklama geldi ve :” Tekrardan bende varım.”dedi.

 

Süreci kim güzel götürürse adaylığı alır ve seçimlere girer.Ortalıkta gezen adaylığı aldım sözlerine kimse itibar etmesin.Madem adaylık verildiyse neden bu kadar insan aday adaylığı müracatı yaptı ki ? Bide şöyle bir gerçek var tabi her aday adayı arkadaşımız elbette aday olmak için yarışıyor ve halkı ikna etmek için söylüyor olabilir...

 

MHP’de durum ise beklenen atak geldi ; İlçe Başkanı Kemal Kara genel merkeze gidip aday adaylığı müracatını yaparak bende bu yarışta varım dedi.Geçen dönemin adayı Ecz.Ramazan Özen’in henüz bir başvuru yapmadığını biliyoruz.

MHP’de süreç dün başladı.Önümüzdeki günlerde sürpriz isimler çıkabilir...

 

CHP’deki durum ise İsa Yıldırım ve Cemali Coşkun dışında aday adayı başvurusu yok.İsa Yıldırım’a kesin gözle bakılıyor fakat nedense bir türlü açıklama genel merkezden gelmiyor.Bakalım göreceğiz geçen haftaki yazımda belirttiğim gibi İYİ Parti ittifakı bu durumu bekletiyor olabilir.

 

İYİ Parti’de durum İlçe Başkanı Recep Bal mazbatasını alıp görevine başladı.Öncelikle Recep Bal kardeşime yeni görevi hayırlı olsun.Allah utandırmasın.Henüz Belediye Başkan aday adaylığı müracatı yok.Adaylık için geçtiğimiz dönem MHP aday adayı Durmuş Ali Arslan’a teklif götüreceklerinin kulis bilgisini aldık.

 

Önümüzdeki günler de daha sıcak saatler yaşanacak siyasette, bizler de an be an izleyip yorumlarımızı sizlere aktaracağız.

 

Kalın Sağlıcakla...

Bu yazı 5273 defa okunmuştur .

YORUMLAR

  • 0 Yorum