AKSU'DA DP ATAĞI
Reklam
Enes Gürel

Enes Gürel

  • Youtube
  • Instagram

AKSU'DA DP ATAĞI

24 Temmuz 2013 - 13:32

HEPİNİZİN de bildiği gibi seçim bölgelerinin en hareketli ilçesi Aksumuz’dur. Her geçen gün sayısı artan aday adaylarıyla Aksu’da Ramazan ayı epey hareketli geçiyor.

 

Siyasi partilere bakmak gerekirse Demokrat Parti adayı Hüseyin Çiçek çalışmaları ile gözdağı veriyor aday adaylarına... Çok çalışıyor, gece-gündüz uyumuyor... Aksu’yu almak için mücadelesine hız kesmeden devam ediyor. Bölge halkının sorunlarını dinliyor, yapabileceklerini halka anlatıyor. İftar programlarının yanısıra iftar sonrası sohbetlere de katılan Çiçek, gündüzleri de esnafı ziyaret ediyor. Hatta vatandaşları yaylalarında bile ziyaret ediyor.

 

Çevreden aldığımız duyumlar, Hüseyin Çiçek’e başarılı çalışmalarından dolayı oy verecekleri yönünde... Fakat vatandaşların çoğunluğu diğer siyasi partilerin de adaylarını bekliyor, ona göre karar verecek. An itibari ile bakarsak Aksu’daki tek aday Çiçek... İlçe teşkilatı ile de uyum içinde çalışan Çiçek, Aksu’nun sorunlarını tek tek not alıp bunları nasıl çözeceğini çalışma arkadaşları ile beraber istişare edip vatandaşa aktarıyor... Ki seçim kazanmak için çalışma arkadaşlarıc ile uyum içinde olmak en önemli özellik... Bu özelliği de oldukça iyi değerlendiren Çiçek, ilçe Başkanı Süleyman Kaplan’la her zaman beraber ve uyumlu olduklarını, aralarında bir sorun olmadığını da etrafına gösteriyor.

 

Evet seçim Demokrat Parti ile daha da renkli geçecek... Hüseyin Çiçek aynı zamanda benim kapı komşumdur, kendisini gecenin hangi saatinde rahatsız etsem benimle ilgilendiğini açıkça görüyorum... Zannetmeyin ki adayken ilgileniyor... Henüz o aday değilken ve ben de gazete çıkarmıyorken yine aynıydı, hiç değişmedi, değişeceğine de inanmıyorum. Çiçek, çalışmalarını bu hızla devam ettirirse kazanmama gibi bir riski olmaz.

 

Demokrat Parti adayı Hüseyin Çiçek ve ekibine başarılar diliyorum…

Bu yazı 4006 defa okunmuştur .

YORUMLAR

  • 0 Yorum