ANKARA ZİYARETİM…
Reklam
Enes Gürel

Enes Gürel

  • Youtube
  • Instagram

ANKARA ZİYARETİM…

12 Ağustos 2022 - 11:41

Kıymetli okurlar,
 
Geçtiğimiz hafta bir dizi ziyaretler için Ankara’ya gittim. Ankara’da ilk gördüğüm olay billboardlardaki Ankara’da yapılan hizmetlerin bazıları vardı fakat hiçbirinde Mansur Yavaş’ın ismi ve resmi yoktu. Sadece Ankara Büyükşehir Belediyesi yazıyordu. Bu güzel davranış mı bilemedim takdir siz okuyucularımızın ve Ankara halkınındır…
 
Ankara’nın çok pahalı bir il olduğunu söylemeden geçemeyeceğim. Antalya’nın kıymetini bilelim, oradaki AVM otoparkları ücretli hem de öyle böyle değil. Sokak aralarında, yol kenarlarında bekleyenler para karşılığında araçları bekletiyorlar.
 
Ankara’da ilk ziyaretim Türkiye Cumhuriyeti kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün kabri Anıtkabir oldu. Ardından ülkücü hareketin lideri Başbuğ Alparslan Türkeş beyin mezarı ve BBP Kurucusu Muhsin Yazıcıoğlu’nun kabrini ziyaret ettim.
 
Büyükleri ziyaret sonrası Ankara Balgat’ta bulunan Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkezi’ni ziyaret ettim. Genel Başkan Dr. Devlet Bahçeli’nin Başdanışmanı geçmiş dönem Antalya Milletvekili Ahmet Selim Yurdakul ile Antalya ve Aksu’yu konuştuk. Uzun süren sohbetimizde ülkemizde ve Antalya’mızda gerçekleşecek olan genel seçimler ve Cumhurbaşkanlığı seçiminde Antalya’nın önemini konuştuk.
 
AK Parti Genel Merkezi ziyaretimde Aksu’da yapımı devam eden Hükümet Konağı, Millet Bahçesi ve Aksu Devlet Hastanesi’ni sorup bilgi aldım. Yetkililer sağ olsun ilgili bakanlıklardan bilgi aldı ve beni aydınlattı. Millet Bahçesi hali hazırda devam ettiği bilgisini aldık ve zaten devam ettiği herkes tarafından bilinmekte. Hükümet konağı bildiğiniz gibi mevcut yüklenici firmanın iflası sonrası yerin tekrardan iadesi yapılmış bu ay içerisinde eli kulağında tekrardan ihale edilecek. Herkesin merak ettiği hastane konusunda maalesef Aksu’nun yüzü hiç gülmedi. Yüklenici firmanın işi ilk aldığı dönemdeki dolar kuru farkı ve inşaat malzemelerindeki fiyat artışı işi tamamlamadan iade etmesine neden olmuştu. Yeni uğraşlar sonucu ihaleyi tekrar aynı firma almıştı. Yakından takip ettiğimiz kadarıyla, firma ‘ha bugün ha yarın’ diyerek hem Aksu Belediyesi’ni hem de bizleri oyaladı durdu. Bugün baktığımız noktada hastane inşaatından eser yok. Benim anladığım ve yetkililerden de aldığım bilgiler doğrultusunda yüklenici firma alana şantiye kurmuş, sanki ‘burası bizim yeniden bize vermek zorundalar’ gibi bir havaya girmiş olacaklar ki, İnşallah aynı firmaya verilmez yeni ve daha ciddi bir firmaya verirlerde herkes rahat eder. Mevcut alanın tekrar ihale çıkmak üzere bakanlığa teslim edilmediğini öğrendik, teslim alındıktan sonra yeni bir ihale tarihi açıklanması bekleniyor. Bizler yapılacak ihaleleri yakından takip edip kamuoyu ile süreci paylaşacağız. Bizler ve Aksu’daki yetkililer, emin olun ki bu firmaların söylediklerini size aktarıyoruz. Bunların yapılmasını en çok Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin ve çalışma arkadaşlarının istediğini unutmayalım.
 
Kalın sağlıcakla…
 
 
 
 
 

Bu yazı 673 defa okunmuştur .

YORUMLAR

  • 0 Yorum