BU İŞİN SUYU ÇIKTI…
Reklam
Enes Gürel

Enes Gürel

  • Youtube
  • Instagram

BU İŞİN SUYU ÇIKTI…

29 Temmuz 2022 - 11:51

Kıymetli okurlar;
 
Antalya’nın bir önceki dönem belediye başkanı Menderes Türel döneminde Türkiye’nin en ucuz suyunu kullanan Antalya CHP’li Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek döneminde Türkiye’nin en pahalı suyunu kullanmaya başladı.
 
Su faturaları adeta elektrik faturalarıyla yarışır hale geldi. Evinde düzenli su kullanımı yapan bir aileye her ay daha yüksek fatura gelmeye başladı. Bunun nedeni ASAT Genel Kurulu’nda suyun artışını aylık enflasyon oranına bağlamaları oldu.
 
‘Halk Su’yu vatandaşla tanıştıracağız diye seçim broşürlerine ekleyen Muhittin Böcek vatandaşın evinde kullandığı suyu çok görmeye başladı.
 
Vatandaş su faturaları konusunda maalesef “haho diyor feryat ediyor” çözüm üretilmesini bekliyor. Unutmayalım ki, su temizliktir ve zaruri ihtiyaçtır. Elektriksiz idare edilebilir fakat susuz asla. Bu sorunu çözüme kavuşturacak tek yetkili mekanizma Antalya Büyükşehir Belediyesi Meclisidir.
 
Her yerde halkçı olduğunu iddia eden CHP’li belediyeler maalesef Antalya’da bu konuda sınıfta kaldı. İYİ Parti halinden memnun gibi görünüyor fakat AK Parti ve MHP’yi anlamakta zorluk çekiyorum. 3 yıldır meclisi takip ediyorum ASAT zulmüne sesleri çıkmıyor. Ben bu konuyu geçtiğimiz akşam sosyal medya hesabımdan paylaştım, altına bazı kesimler linç edercesine yorum yapmış. Sorun değil canları sağ olsun fakat unutmayın ki, bizler sizler için çabalıyoruz. Suyu ucuza nasıl kullanabiliriz? 
 
Hükümetin yaptığı zamlardan neden bahsetmiyorsun diye sitem edenlerde olmuyor değil hani. Zamları da her ortamda eleştiriyorum fakat biz yerel gazetecilerin ulusala çok gücü yetmiyor. Ulusal gazetelerde çalışan meslektaşlarımız zaten bu konuları gündeme getiriyor.
 
Bizlerin istediği Antalya sevdalısı Torosların evladı Muhittin Böcek ilk mecliste su faturalarına el atsın, ücreti en asgari düzeye çeksin. Önümüzde önce genel seçim arkasından yerel seçim var. Bu millet bu yapılanı asla unutmaz ve sandıkta hesabını sorar. Ayrıca AK Parti ve MHP’lilerin mecliste gündeme getirmemesini de sorgular. Biz uyarmış olalım gerisi siz değerli seçilmişlerde….


Kalın sağlıcakla….
 
 
 

Bu yazı 733 defa okunmuştur .

YORUMLAR

  • 0 Yorum