CHP'de Neler Oluyor ?
Reklam
Enes Gürel

Enes Gürel

  • Youtube
  • Instagram

CHP'de Neler Oluyor ?

06 Ağustos 2013 - 02:54

Geçtiğimiz hafta gazetemiz baskıya girdikten sonra CHP Aksu İlçe Başkanı Hasan Bozkurt beni aradı. Bozkurt, İsa Yıldırım’la ilgili ortalıkta gezen “CHP’ye geçti, CHP beni istiyor” sözlerine gazetemiz aracılığı ile cevap vereceklerini açıkladı.

 

İlçe binasına gittiğimde yönetim kurulundan arkadaşlarla oturmuşlar beni bekliyorlardı. Bana yaptıkları yazılı açıklama ile İsa Yıldırım’ın partilerine gelmesinin söz konusu olmadığını ve gelemeyeceğini söylediler. Biz de haber sitemiz aracılığı ile haberi yayınladık. Perşembe akşamı Aksu Pastanesi’nde Aksulu gençlerle sohbet ettik. Bir de baktım ki dışarıda kulis kurulmuş İsa Yıldırım başkan CHP’li yöneticilerle oturuyordu. Sohbet oldukça koyu idi. İsa Yıldırım konuşuyor, onlar dinliyordu. Ben selam vermeyip ortamı bozmadan içeriye gençlerin yanına sohbet etmeye gittim.

 

Aksu’da yapılan projeye destek vermek için… Kısaca projeden bahsetmek gerekirse… Aksu’da gençleri kötü alışkanlıktan uzak tutmak için Yazıcı Group Mali işler sorumlusu Ahmet Yaşar ağabeyimizin öncülüğünde bir futbol turnuvası düzenleniyor. Biz de projenin içinde olmaktan son derece mutlu olduk. Gençlerle sohbetimizin ardından Ahmet Yaşar ağabeyimizi uğurladıktan sonra pastaneye döndüğümde selam vermek için İsa başkana yaklaştım, masaya oturmamı istediler.

 

Oturdum fakat CHP’li üyelerden bir kaçı beni görmezlikten gelip kulis yerinden ayrılmışlardı. “Hayırdır İsa başkanım, konu nedir?” diye sorduğumda, CHP’li yöneticilerin kendileri için sorun olmadığını partilerinden aday olabileceğini söyledi. Ben de parti yöneticisine sordum .. Bir şey diyemedi… “Benim kararım felan değil” dese de orada gördüğümüz İsa Yıldırım CHP’ye geçmiş, seçim çalışmalarına başlamış… İsa Yıldırım’a destek veren fakat aynı kişileri başka aday adaylarıyla da gördüğüm insanlar, bana siyasetin kirli yüzünü bir kez daha göstermiş oldu…

 

Bu konuda bizim beklentimiz CHP örgütlerinin NET ifade kullanıp karar vermeleridir. İsa Yıldırım kendi düşüncesiyle bundan böyle CHP’de siyaset yapacak fakat CHP İlçe Başkanı Hasan Bozkurt “böyle bir ihtimal yok” diyor. CHP li yöneticiler İsa Yıldırım’la aynı masada konuyu bitirmişler, tatlı yiyip tatlı konuşmuşlar… İsa Yıldırım’a bizler de yeni evinde “Hayırlı olsun” diyoruz…

 

Siyasetin Aksu’da çok hararetli ve hareketli geçeceğini şimdiden söylemek mümkün… Tüm Aksuluların Ramazan

 

Bayramını Kutlar, Hayırlara Vesile Olmasını Cenabı Allah’tan niyaz ederim…

Bu yazı 5814 defa okunmuştur .

YORUMLAR

  • 0 Yorum