DERDİ İLÇESİ OLAN BAŞKAN
Reklam
Enes Gürel

Enes Gürel

  • Youtube
  • Instagram

DERDİ İLÇESİ OLAN BAŞKAN

24 Şubat 2022 - 21:57

Kıymetli okurlar,
 

Hepinizin bildiği gibi 2019 yerel seçimlerinde CHP-İYİ Parti adayı Durmuş Ali Arslan’ı destekledim. Bunu ilk önce belirtmek istedim ki, bazı arkadaşlar ‘daha önce neredeydin’ dediklerinde cevabım hazır olsun.
Seçimlerin ardından tabi ki herkes yoluna dağılmış, evli evine köylü köyüne dönmüştü. Aksu’yu 5 yıl yöneten Başkan Halil Şahin tekrardan seçimleri kazanmış, ilçeye 5 yıl daha hizmet etmek için halktan yetki almıştı.
Biz yine ilçemizde gazetecilik görevimizi icra etmeye devam ettik, ediyoruz da. Halil Şahin’e ‘hayırlı olsun’ deyip, ilçeye yapılan-yapılmayan hizmetleri takip etmeye devam ettik. Başkan Şahin ile sohbetlerimiz her geçen gün arttı, onun çalışmalarını yakından takip etmeye başlamıştım.


Ankara’ya giden Başkan Şahin oradaki işlerini bitirip bir an önce ilçesine dönüyordu. Bu durumu çok merak edip, ‘neden bu adam gezip kendisine vakit ayırmıyor?’ diye düşünüyordum. Sonradan anladım ki, tek derdi Aksu halkının dertleriyle ilgilenmek ve vatandaşların gönlüne bizzat dokunmakmış.
Halil Şahin sonuçta bir ilçenin belediye başkanı. İstediği saatte gelip giderdi, kimse ona karışamazdı ama her gün 09:00’da evinden çıkıp makamına geliyor, vatandaşların sorunlarıyla bizzat ilgilenemediği zaman rahatsız oluyordu.


Yıllardır Aksu’da eczacılık yapmasından dolayı birçok vatandaşı ismen tanıyor, herkese kendi dilinden konuşuyordu. Halil Başkanın birçok özelliğini yanına fazla gidip gelmekle tanıdım, örnek vereceğim çok konu birikmiştir bende. Kitap yazsam yazılmaz değil hani. Kemerağzı tarafında bir otelde toplantıya katılmıştık. Sonrasında artık dünyanın yakından tanıdığı ‘Çılgın dondurmacı’ başkana özel bir künefe yaptırmış kendi eliyle ikramda bulunmak istedi. Buradaki tüm misafirlere yetmeyeceği için ‘bende yemeyeyim, önceden söyleseydiniz firmadan daha fazla alır hep beraber yerdik’ dedi. Hatta makam odasındaki bir tabloyu çok beğenen bir ağabeyimize tereddüt etmeden hediye etmişti.


Kıymetli Aksulular, ben buralı değilim ama ilçe olduğu günden buyana Aksu’nun gelişmesi için çaba sarf ediyorum. Birçok adayla çalıştım, birçok siyasetçiyle hatta belediye başkanı ile çalıştım. Böyle şahsına münhasır bir belediye başkanı tanıdığım için çok mutluyum. Yazımı okuyan bazı kişiler ‘ne kadar yalakasın’ diyecektir elbette. Biz bu sözlere Aksu’da alıştık artık. Daha önce, bu sözleri söyleyenleri destekliyorduk çünkü :) 

Neden başlıkta “Derdi ilçesi olan başkan” dediğimi mutlaka anlayanlar olacaktır. Anlamayanların da mutlaka gizliden Halil Şahin hayranlığı illaki vardır. İlçesine aşık adam gibi adam Halil Şahin’i tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum.


Kalın sağlıcakla…
 

Bu yazı 1730 defa okunmuştur .

YORUMLAR

  • 1 Yorum
  • Ahmet Necati Ciritci
    2 yıl önce
    Sevgili Başkanımıza çalışmalarında başarılar dileriz her zaman sorunlarımızla ilgilendiği için telefon açtığımızda bakamasa bile saatin bir önemi olmadan döndüğü için müteşekkiriz iyi ve kötü günümüzde her zaman yanımızda eşi Ümmü hanımda eşlerimizin yanında mükemmel bir tablo sağolun varolun