HESAP VERME YERİ MECLİSTİR SAYIN BÖCEK!
Reklam
Enes Gürel

Enes Gürel

  • Youtube
  • Instagram

HESAP VERME YERİ MECLİSTİR SAYIN BÖCEK!

15 Nisan 2022 - 12:45

Kıymetli okurlar,
 

Geçtiğimiz pazartesi Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Nisan ayı meclis toplantısını izlemek için meclis salonunda yerimi aldım.
 

Meclis normal maddelerinde ilerlerken faaliyet raporunun görüşülmesi esnasında Antalya Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkan Vekili Abdurrahman Yılmaz toplantıyı yönetmeye başladı. Yılmaz’ın, Gündoğmuş Belediye Başkanı Mehmet Özener’e söz hakkı vermeyesiyle ortam biraz gerildi. Özener, hazırladığı notları okurken, toplantıyı tekrar yönetmek için gelen Başkan Muhittin Böcek eleştiriye açık olmadığı için konuyu çok farklı yerlere çekti.
 

Başkan Böcek, Gündoğmuş Belediye Başkanı Özener’i adeta ‘hırsızlıkla’ suçladı. Gündoğmuş’ta bulunan stabilizeden ‘çaldığını’ iddia eden Böcek’e bende buradan sormak istiyorum. Tüm belediyeler vatandaşa hizmet eder. Aldığı stabilizeyi evine mi götürmüş? Sonuçta ihtiyaç olan bölgeye dökmüş. Başkan Böcek yine, “Oğlun bizim belediyemizde çalışıyor yine çıkarmadık” dedi. Konuyla ne alakası olduğunu anlamamakla beraber, Başkan Özener de güzel bir cevap verdi, “Oğlum çalışmıyorsa işini hakkıyla yapmıyorsa hemen çıkarabilirsin.”
 

Başkan Böcek hızını alamamış ki, ben önce Allah’ıma sonra Antalya’ya hesap veririm kimse bana bir şeyler öğretmeye kalkmasın ben 20 yıl belediye başkanlığı yaptım. Sizin gittiğiniz yerden ben dönüyorum gibi her zaman ki gibi klişe sözlerini vurguladı.
 

Madem meclis üyelerine hesap vermeyeceksiniz neden o zaman faaliyet raporu esnasında o koltuktan kalkıp yerinize meclis başkan vekilini oturtuyorsunuz? Sayın Böcek, siz öncelikle orada bulunan meclis üyelerine, seçim zamanı da halka hesap vereceksiniz. Öldüğünüz zamanda ahirette Allah’a hesap vereceksiniz, bence sıralamayı şaşırdınız.
 

Kalın sağlıcakla…

 

Bu yazı 853 defa okunmuştur .

YORUMLAR

  • 0 Yorum