MHP Aday Adayları
Enes Gürel

Enes Gürel

  • Youtube
  • Instagram

MHP Aday Adayları

17 Ağustos 2013 - 10:03

Seçimlerin yaklaşması ve aday adaylarının artması nedeniyle MHP’nin “geçen dönemki Ak Parti’nin aday adayı bolluğu durumuna düşer mi” düşüncesi halkın gündemine yerleşmiş durumda..

 

MHP’de aday adayların fazlalaşması MHP’ye gösterilen teveccühü gösteriyor.. Adayın açıklanması ile küslükler yaşanır mı bilemem ama “mutlaka olur” diye düşünüyorum…

 

Burada yapılması gereken MHP’de aday adaylarının hepsinin birlik beraberlik içinde olup, kendi içlerinde ortak aday çıkarmaları gerekiyor. Genel Merkez’in de İl Teşkilatı’nın düşüncesi de bu yönde… Aday adayları ve ilçe teşkilatı bir aday üstünde karar kılmalı, bir an önce adayını açıklayıp diğerlerinin de aday olan kişiye destek vermeli..

 

İsa Yıldırım faktörünü ben her zaman söyledim, söylemeye de devam ederim. Yıldırım seçimlerde bağımsız yada başka bir partiden aday olursa MHP oylarının bir kısmını alacaktır..

 

MHP aday adayları 7’ye ulaştı sanırım bunun sebebi Aksu’da MHP’nin seçimi kesin alacağı yönünde… Bu da iyi bir aday belirlemeden tabanın ve teşkilatın benimseyeceği bir isim ve de kazanabilecek birisi olmalı… Taban ve teşkilatın benimseyeceği fakat kaybedecek bir adayla da çıkmanın intihar olacağı düşüncesindeyim..

 

Fakat şu anda 7 aday adayının çalışmaları içinde 4 kişi daha ağırlıklı çalışıyor. Belediye başkanlığına adaylık için bu denli yarış varsa meclis üyeliğini düşünemiyorum… Aksu seçimlerin merkezini göğüsleyecek sanırım..

 

MHP geçen dönem aldığı belediyeyi bu dönem tekrar almak için and içmiş durumda… Seçimlere start artık resmen verilmiş oldu. Siyasi partilerin büyükşehir adaylarının açıklanmasının ardından sanırım ilk açıklanacak ilçe Aksu’dur..

 

Görelim Mevla neyler, neylerse güzel eyler…

Bu yazı 5499 defa okunmuştur .

YORUMLAR

  • 0 Yorum