O ARTIK CHP'Lİ
Enes Gürel

Enes Gürel

  • Youtube
  • Instagram

O ARTIK CHP'Lİ

21 Ağustos 2013 - 23:21

AKSU Belediye Başkanı İsa Yıldırım’ın adı son dönemlerde MHP’den uzaklaşıp CHP’ye yaklaştı. Her ortamda CHP’den aday olmak istediğini ve tabanın kendisini istediğini anlatan Yıldırım artık son kararını vermiş durumda. Yıldırım’la her ortamda konuştuğumuzda MHP’li meclis üyelerinin hep hizmetlerini engellediğini vurguluyor.

 

Peki İsa Yıldırım gazetelere verdiği demeçleri, haberleri MHP’li meclis üyelerine ve yöneticilerine yaptığı suçlamaların belgelerini ne zaman ne şekilde ortaya çıkaracak? Sadece söylemle olmaz, belge lazım...

 

Başkan Yıldırım anladığımız kadarıyla artık CHP’li ve MHP’den artık teklif gelse de, altın tepside adaylık sunulsa da kendisinin partisinin CHP olduğunu anlamış olduk.

 

Yıldırım’la hafta sonu yaptığım görüşmede düşüncelerini öğrenmek istedim. İstediğim cevapları aldım. CHP’den adaylık istediğini, verilirse aday olacağını, verilmezse artık aday olmayacağını fakat kendisinin ve çevresinin CHP için çalışacağını ifade etti.

 

Hep dürüstlükten bahseden Yıldırım, Aksu’ya yemek için değil hizmet için gelebilecek tek partinin CHP olduğunu düşündüğü ifade etti.

 

Yıldırım ne yapar seçimlerde, hangi partiden aday olur bilinmez ama şu bir gerçek ki İsa Yıldırım taraftarı Aksu’da oldukça fazla... Yıldırım çok akıllı, iyi bir siyasetçi... Eğer kazanamayacağı bir parti çıkarsa karşısına aday olmaz bir dönem bekler. Yıldırım’ın halkın karşısına çıkacağı ve seçim startını vereceği günü bekliyoruz.

Bu yazı 5346 defa okunmuştur .

YORUMLAR

  • 0 Yorum