Öfkemize hakim olalım
Reklam
Enes Gürel

Enes Gürel

  • Youtube
  • Instagram

Öfkemize hakim olalım

26 Nisan 2013 - 00:55

Sevgili okurlar…
 

Aday adayları ile ilgi köşe yazımı elbette beğenen de oldu beğenmeyen de… Biz yazdığımız her kelimede kimsenin şahsiyeti ve değerleri ile oynamıyoruz. Tarafsız bir şekilde yayın yapmak görevimiz… Beğenirsiniz ya da beğenmezsiniz ama biz yazmaya devam ediyoruz. Yazdığımız yazılarda kimseye yaranmak gayemiz ve hedefimiz değildir.
 

Tarafsız davranıp, aday adaylarıyla yüz yüze görüşerek kamuoyuna kendilerini tanıtmak ve Aksu için neler düşündüklerini halka yansıtmak için yakında röportajlar yapacağız.
 

Kimse hakkında yalan yanlış yazıp kamuoyunu aldatmıyoruz, kandırmıyoruz ve kimseyi karalamak niyetinde de değiliz ve olmayacağız. Yazdığımız yazıların ardından bizlere karşı tavır alanlar oldu… Bu bence yanlış bir davranıştır. Bizler toplumu aydınlatma konusunda kendimize görev edindik bu işi ama herkes haddini bilmeli, seviyesini aşmamalı yazdığımız yazılarda yanlış gördüğünüz düşünceleri ve konuları birlikte oturup konuşarak düzeltebiliriz, bağırıp çağırmak, tehdit etmek ancak cahillerin işidir…
 

Aksu’lu olmak için kimliğimizde doğum yerimizin Aksu yazması şart değil, o zaman herkes geldiği yeri sorgulasın... Aksu Milliyetçiliği ile bir yere varılamaz. Aksu her geçen gün göç alan nüfusu artan bir ilçe… Aksu’nun nüfusu 300 bin oldu. Sadece

 

Aksulular mı burada iş yapacak?

Aksulu olabilen mi aday olacak?

 

Kimse boş yere kendini yormasın... İsteseniz de istemeseniz de Aksu büyüyor, büyüdükçe de sorunları artıyor.
 

Suskunluğumuzu korkaklığımıza yoranlar yanılıyorlar, bizim örf ve adetlerimizde kavga yoktur, konuşarak anlaşmak vardır.
 

Sözlerime Şeyh Edebali (k.s.) hazretlerinden, Osman Gazi’ye yapılan öğütle son veriyorum:
Haklı olduğunda mücadeleden korkma!
Bilesin ki; atın iyisine doru, yiğidin iyisine deli derler.
 

Selam ve Dua ile…

Bu yazı 3528 defa okunmuştur .

YORUMLAR

  • 0 Yorum