OLUR MU DERSİNİZ?
Reklam
Enes Gürel

Enes Gürel

  • Youtube
  • Instagram

OLUR MU DERSİNİZ?

17 Aralık 2013 - 12:19

Kıymetli Okurlar ;

 

 

MHP Genel Merkez’in gönderdiği genelgede teşkilat yöneticileri arasından yerel seçimlerde aday olmak isteyenlerin en geç 1 Eylül tarihinde istifa edip 9 Eylül’e kadar görev almak istedikleri yerlere müracaatlarını yapmaları bildirilmişti.

 

 

1 ve 9 Eylül’de istifa eden yöneticilerin sayılarını ilçe başkanından istediğimizde 6 isim bildirmişti. Kendisi ile ilgili olarak sorduğumuz “istifa edecek misiniz” sorusuna “görevimin başındayım” cevabını almıştık.

 

 

Bugünkü tabloya baktığımızda, ilçe başkanı Meclis üyesi sevdalısı olmuş, çalışma arkadaşlarına duygu yüklü bir istifa konuşması yapıp arkasına bile bakmadan dönüp gitmiştir.

 

 

Geri kalan teşkilat üyeleri de ne yapsın, öksüz bırakılmış, başsız kalmışlar. Toplu istifa ettirilip adayın çalışmak istediği ilçe başkanına zorla da olsa yol açmışlardır.

 

 

Eski İlçe başkanına sormak gerekir… Kongreden beri sana yol arkadaşlığı yapmış bunca arkadaşı yarı yolda bırakmak yakıştı mı ? Madem meclis üyesi olmak istiyordun da neden 1 Eylül’ü seçmedin ? Kayseri dönüşü karar vermedin de neden 30 gün bekledin ? Aday açıklandıktan sonra meclis üyesi olmak isteyenler gelip sana içlerini döktüler, sen de bir güzel dinledin, sonra “hadi eyvallah, ben de meclis üyesi olmak istiyorum” dedin. Haklısın seçim 5 yılda bir geliyor… Bir dahaki sefere olmayabilir…

 

 

Sonuç olarak gördüğüm tablo “Ülkücü Duruşa” terstir. Sana inanan, seninle yol arkadaşlığı yapan insanları nasıl yarı yolda bıraktıysan aynı şekilde meclis üyesi olduktan sonra partiyi yolda bırakmayacağın ne malum ?

 

 

İlçe başkanı kolay olunmuyor. Zoru başararak kongre ile geliyorlar. O yüzden ben Cihangir Başkan’ın zoru başararak kongre ile nasıl geldiyse Meclis üyeliği sıralamasında kontenjandan 2. olup Belediyeyi kazanması gerektiği düşüncesindeyim…

 

 

Kalın sağlıcakla…

Bu yazı 10153 defa okunmuştur .

YORUMLAR

  • 0 Yorum