SEÇİME GİDERKEN…
Reklam
Enes Gürel

Enes Gürel

  • Youtube
  • Instagram

SEÇİME GİDERKEN…

30 Mart 2019 - 10:59

Kıymetli okurlar,

 

Yerel seçimlere son gün kala sahada artık bugün 18.00 itibariyle sessizlik hâkim olacak…

 

Bugüne kadar adaylar konuştu yarın da halk konuşacak. Sandığa gidip özgür iradeleri ile oylarını kullanacak.

 

Bu seçimde tüm Türkiye ilki yaşayacak. İttifaklar yarışacak, küçük partiler yarış dışı kalacak. Aksu’da iki ittifak üç tane de küçük parti yarışacak.

 

Sosyal medya üzerinden yaptığımız paylaşımlar sonrası bizleri öyle ithamlarla suçladılar ki pazartesi sabah karşılaştığımızda nasıl yüzüme bakabilecekler çok merak ediyorum.

 

Seçimlerin en güzel ve aktif çalışanı Durmuş Ali Arslan oldu. Durmuş Hocanın yeri bende çok ayrı. Aksu için kendisi büyük bir kazanç olacaktır. İnşallah Rabbim sonucunu hayırlı eylesin.

 

Halil Şahin Bey seçimlerde belediyenin de imkânlarını kullanarak bir çalışma yürüttü. Projeler, mevcut iktidarın yaptıkları ve yapacakları olarak değerlendirildi. Halk sahada Halil Şahin’e kırmızı kart verdi; fakat sandık ne diyecek bunu hep beraber yarın akşam göreceğiz.

 

İsa Yıldırım Bey her dönem yaptığının aynısını yine yapmayı başardı. Kendisine olan saygımı her zaman korudum; fakat bu dönem yine çamur siyaseti yapmayı başardı. Aksu’da Halil Şahin seçimi kazanırsa bunun en büyük destekçisi bizzat İsa Yıldırım’dır. Çıktığı televizyon programında ‘Enes de mi gazeteci?’ derken ben söylediğinden utandım. Sayın Yıldırım mademki ben gazeteci değilim neden benimle muhatap oluyorsun? Neden ‘Gel bana destek ver’ diyorsun? İşte sen her dönem aynısını yapıyorsun. Aksu bu sefer senin hatanı kabullenmeyecek. Seçimlerden sonra sen de siyasetin tozlu raflarında yerini alacaksın. Aksu’da oy bölmeyi her dönem nasıl başarıyorsun merak ediyorum. Seni sen değil başkaları yönetiyor. Ben sana söyleyecek söz bulamıyorum. Oy aldığın kişilerin yüzüne nasıl bakacaksın merak ediyorum. Allah aşkına hangi partinin anketine bakarsan bak en aşağılarda görünüyorsun. Peki yanındaki insanları nasıl ikna ediyorsun birinci olduğuna?

 

Yerel seçimler bitecek, bizler yine komşuluklarımıza devam edeceğiz. Geride üzüntüler kalacak. Birbirimizin kalp kırmaları kalacak. Ben şahsım adına bu süreçte kırdığım insanlar varsa onlardan özür dilerim. Beni kıranlara da hakkımı helal ediyorum.

 

Bu seçimlerde üzülerek belirtmek isterim ki Aksu’da maalesef hiç İTHAL meclis üyelikleri konuşulmadı. Geçen seçimlerde Ramazan Özen’in listesinde bulunan bir İTHAL yüzünden söylenilmeyen söz kalmadı. İsa Yıldırım neden sessiz kaldı? Çünkü İTHAL kendi listesinde var ve hatta oyunu bile Aksu’da kullanamayacak. Halil Şahin neden sessiz kaldı? Çünkü listesinde birden fazla üstelik burada oy kullanmayan isimler de var.

 

Tüm bunlar Aksu’da yaşanırken yarın sandığa gidecek seçmenlerimiz lütfen geçmiş 10 yılın hesabını yaparken rezervasyon yapacakları 5 yılı iyi düşünsünler. Projeleri iyice incelesinler, insanları ötekileştirmeyen, insana insan olduğu için değer veren yönetimleri seçsinler.

 

Seçimlerin ülkemiz, milletimiz, Antalya’mız ve Aksu’muz için hayırlı olmasını temenni ederim. Herkesin kesinlikle sandığa gitmesini sağlayalım. Oy vermediğimiz yönetimi eleştirme hakkına sahip değiliz.

 

Hepinizi Allah’a emanet ediyorum.

 

Kalın sağlıcakla…

 

 

 

Bu yazı 3594 defa okunmuştur .

YORUMLAR

  • 0 Yorum