TAKTILAR CANLI YAYINA…
Reklam
Enes Gürel

Enes Gürel

  • Youtube
  • Instagram

TAKTILAR CANLI YAYINA…

03 Aralık 2021 - 12:52

Kıymetli okurlar,
 
Aksu Belediye Meclisinde uzun zamandır muhalefetin gündemi Meclis toplantıları canlı yayınlansın. Canlı yayınlandığında ne olacak onu da merak ediyorum. Grup sözcüleri zaten yaklaşık 1 saati konuşmalarıyla dolduruyorlar öncelikle bunun kaldırılması gerekiyor. Meclis toplantıları hızlı bir şekilde yapılıp bitirilmelidir. Herkesin kendine göre işleri vardır.
 
Canlı yayını boş verelim de grup sözcülerinden hangi birisi olup biteni toplantı sonrası sosyal medya hesapları üzerinden vatandaşa aktarıyor? Sorunun cevabı hiç birisi oluyor… Döşemealtı’nda bir meclis üyesi var kendisini sosyal medya üzerinden takip ediyorum. Cevat Yanar kendisi meclis toplantısı sonrası olup biteni sosyal medya hesapları üzerinden vatandaşa anlatıyor çok güzel bir çalışma kendisi tebrik ediyorum. Bizim meclis üyesi arkadaşlarında onu örnek almasını ümit ediyorum.
 
Canlı yayın konusuna tekrar döndüğümüzde zaten kendileri sürekli yakın gördükleri kişiyle canlı yayın yapıp aynı konuları döne döne konuşuyorlar.
 
Meselenin canlı yayın olmadığı aşikâr mesele tribünlere oynamak…
 
Asıl mesele üzüm yemek değil bağcıyı dövmek olduğunu herkes anladı. Sadece Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin ve yakın çalışma arkadaşlarının açıklarını araştırmak için gece gündüz çalışan bir ekip kurmuşlar öyle internetten yayın yapmakla olmuyor bu işler Aksu Belediye meclisine gelip canlı yayın yaptın da seni mi kovdular ?
 
Aksu’da siyasetindeki çirkeflikleri çok gördüm fakat böylelerini ilk defa görüyorum.Daha neler göreceğiz bakalım.
 
“Mevlâ Görelim Neyler, Neylerse Güzel Eyler”
 
Kalın sağlıcakla…
 
 

Bu yazı 658 defa okunmuştur .

YORUMLAR

  • 0 Yorum