Reklam
Enes Gürel

Enes Gürel

  • Youtube
  • Instagram

TEPKİLER

29 Mart 2013 - 08:31

Kıymetli Okurlar , Öncelikle Cuma'mız Mübarek Olsun...

“Aksu’da Herşey Olabilir” yazımla alakalı olumlu - olumsuz tepkiler aldım..
 

 

 

Olumlu tepki ; “Aksu’yu İktidar Almalı ve Aksu’nun Çehresini Değiştirmeli…”
 

Olumsuz tepki ise şu cümle oldu: “Aksu gelişecekse ve gelişmesi isteniyorsa, herkesin akl-ı selim hareket etmesi gerekiyor. Baskı altında olmamak gerekir
 

Ben yazımda da belediye başkanının illaki hükümet partisinden olmasını vurgulamadım. Tüm adaylar elbette ki Aksu’nun geleceğin için, Aksu’ya bir şeyler kazandırmak için mücadele edecekler. “Akl-ı selim”deki kastım oyu boşa atmamaları, baskıdaki kastım da rica üzerine oy kullanmamalarıydı…
 

Fakat benim orada vurgu yapmak istediğim asıl nokta, Aksu Belediye başkan adaylarının vatandaşlara 2B ile değil, yapacakları projelerle gitmesiydi..
 

Şahsımı da herhangi bir partiye dahil etmelerine hiç gerek yok. Biz Hakkı bilen, Haktan yana olan herkesle beraberiz . İçinde vatan sevgisi olan, vatanı ve milleti koltuk sevdasından üstün tutan herkes bizim gözümüzde iyidir.
 

Gelen olumlu ya da olumsuz tepkiler Bizimaksu.com’un okunduğunun, takip edildiğinin ve değer verildiğinin göstergesidir.
 

Sonuç olarak da köşeme taşıdıklarım görüşlerim ve düşüncelerim. Duyduklarımla fazla hareket etmiyorum ve herkese eşit mesafede durmaya gayret gösteriyorum.Eğer ki duyduklarımla hareket etmeye kalksam günde birden fazla köşe yazısı yazmam lazım sizlere..
 

Ve diyorum ki Aksu’nun ekmeğini yiyorum… Aksu’yu Karşılıksız Seviyorum…

 

Selam ve Dua ile..

Bu yazı 2501 defa okunmuştur .

YORUMLAR

  • 0 Yorum