NEREYE BU GİDİŞ?
Reklam
Enes Gürel

Enes Gürel

  • Youtube
  • Instagram

NEREYE BU GİDİŞ?

31 Ocak 2017 - 11:50

Kıymetli Okurlar;

 

Önümüzde bir referandum var halk olarak evet veya hayır pusulaları ile sandığa gideceğiz sandığa giderken birbirimizi kırmaya, dökmeye, parçalamaya gerek yok herkesin kendince kararı var onu da sandıkta gösterecek. Sosyal medyanın esiri olduğumuz bu dönemde gidişatın hiç iyi olmadığını görüyoruz herkes kendini farklı tanıtıyor farklı isim ve profil resimleriyle açılan hesaplarla sosyal medya üzerinde birbirine hakaret ediyor yeri geliyor tehdit ediyor. Sevgili dostlar siyaset hayatımızın bir parçası lakin siyaset uğruna dostlarımızı, akrabalarımızı ve çevremizi üzmeye yaralamaya gerek yok. Birbirimizi kırmadan özgürce fikrimizi beyan etmeli, birbirimize saygılı olmalıyız. Çünkü bu gidişat hiç iyi görünmüyor, insanlar ayrılma kırılma noktasına geldi evlat babasına baba evladına kötü davranmaya başladı.

 

Bizlerin oyları ile meclise giden vekillerimiz referanduma kadar neden evet veya neden hayır dememiz gerektiğini asil olan bizlere mutlaka anlatacaklardır. Ancak toplum ile hasbihal ettiğimizde bir kutuplaşma olduğunu görüyoruz. Ak Partili ve MHP’li olanlar direk evet diyeceğiz diyorlar, CHP, HDP ve bazı muhalif MHP’liler Cumhuriyetin yıkılacağını yerine tek adam geleceğini savundukları için hayır diyorlar. Halk olarak bu anayasa değişikliğini bilmiyoruz sadece sosyal medyadan duyduklarımızla hareket ediyoruz. Bence karar vermeden önce bu anayasa değişikliğinin ne olduğu, neler getirip neler götüreceğini anladıktan sonra karar vermeliyiz.

 

Sosyal medyada dolaşan haberlerin hemen hemen birçoğu gerçekleri yansıtmıyor yönlendirme ile yayılıyor trol dediklerimiz farklı hesaplarla çatışıyor işte bu yüzden nereye gittiğimizi bilmemiz gerekiyor ayrışmadan uzak bir olmalıyız meseleyi parti olarak değil vatan olarak değerlendirmemiz gerekiyor. Efendimiz s.a.v’in dediği gibi “birlikte rahmet ayrılıkta azap vardır” sözünü iyi idrak etmeliyiz. Kaygısı Vatan olmayanın akıbeti hayırlı olmayacaktır. Bu aziz millet 15 Temmuz gecesi vatan kaygısı şuuruyla gereğini yapmıştır. Halkımız bu anayasa değişikliği referandumunun gereğini de sağduyuyla yapacaktır.

 

Kalın Sağlıcakla…

Bu yazı 25999 defa okunmuştur .

YORUMLAR

  • 0 Yorum